Ghana GBCE May/June 2015 Time Table

Download original Ghana GBCE May/June 2015 Time Table here. Please note that this time table is for candidates who registered for the General Business Certificate Examination (GBCE) in Ghana.

According to the time table, the examination will commence on Tuesday 21st April,2015 and ends on Thursday 14th May, 2015.

All candidates are advised to visit this page regularly to note the dates for their exam. It’s advisable to print this time table for reference purpose.

 

 

DATE

PAPER CODE  

SUBJECT/PAPER

 

DURATION

 

TIME

Tuesday

21st April,2015

0214/1 Integrated Science 1(Obj. & Essay) 2 hours 30 mins. 9.00 a.m.-11.30 a.m
 

0214/2

 

Integrated Science 2 (Test of Practical Work)

 

2 hours

 

2.00 p.m – 4.00 p.m

Wednesday

22rd April,2015

0212/0 Typewriting (1st Set) (2nd Set) 2 hours 40 mins.

2 hours 40 mins.

9.00 a.m – 11.40 a.m

12.00 noon -2.40 p.m

Thursday

23rd April,2015

0211/0 Shorthand (80wpm) 1 hour 11 mins. 9.00 a.m – 10.11 a.m
Friday

24th April, 2015

 

0206/3

English Language 3 (Oral)   1st Set

2nd Set

30 minutes

30 minutes

9.00 a.m – 9. 30 a.m

9.45a.m – 10.15 a.m

Tuesday,

28th April, 2015

0207/1 Financial Accounting 1 (Essay) 2 hours 30 mins. 9.00 a.m.-11.30 a.m
0207/2 Financial Accounting 2 (Objective) 1 hour 2.00 p.m.-3.00 p.m
Wednesday

29th April, 2015

0204/1 Cost Accounting 1 (Essay) 2 hours 30 mins. 9.00 a.m -11.30 a.m
0204/2 Cost Accounting 2 (Objective) 1 hour 2.00 p.m -3.00 p.m
Thursday,

30th April,2015

0210/1 Office Practice 1 (Essay) 2 hours 30 mins. 9.00 a.m.-11.30 a.m
0210/2 Office Practice 2 (Objective & Case Study) 2 hours 2.00 p.m – 4.00 p.m
Monday

4th May, 2015

0206/1 English Language 1 (Essay) 3 hours 9.00 a.m.-12.00 noon
0206/2 English Language 2 (Objective) 1 hour 2.00 p.m. – 3.00 p.m.
Tuesday

5th   May, 2015

0203/1 Commerce 1 (Essay) 2 hours 30 mins. 9.00 a.m -11.30 a.m
0203/2 Commerce 2 (Objective) 1 hour 2.00 p.m -3.00 p.m
Wednesday

6th May, 2015

0209/1 Marketing 1 (Essay) 2 hours 9.00 a.m -11.00 a.m
0209/2 Marketing 2 (Objective & Case Study) 2 hours 2.00 p.m – 4.00 p.m
Thursday

7th May, 2015

0213/2 Social Studies 2(Essay) 3 hours 9.00 a.m.-12.00noon
0213/1 Social Studies 1 (Objective) 50 mins. 2.00 p.m – 2.50 p.m
Friday

8th May, 2015

0208/1 Information Technology 1(Practical) (1st Set)

(2nd Set)

2 hours

2 hours

9.00 a.m.-11.00 a.m

12.00 noon -2.00 p.m

Monday

11th May, 2015

0205/1 Economics 1 (Essay) 3 hours 9.00 a.m -12.00 noon
0205/2 Economics 2 (Objective) 1 hour 2.00 p.m – 3.00 p.m
Tuesday

12th May, 2015

0201/1 Business Law 1 (Essay) 2 hours 30 mins. 9.00 a.m.-11.30 a.m
0201/2 Business Law 2 (Objective) 1 hour 2.00 p.m -3.00 p.m
Wednesday,

13th May,2015

0208/2 Information Technology 2 (Essay) 2 hours 9.00 a.m – 11.00 a.m
Thursday

14th May, 2015

0202/2

0202/1

Mathematics 2 (Essay)

Mathematics (Objective)

2 hours 30 mins

1 hours 30 mins

9.00 a.m – 11.30 a.m

2.00 p.m.-3.30 p.m

 

NOTE:

(1)       DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

 

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

 

(2)       EXTRA TIME FOR BLIND, DEAF AND DUMB CANDIDATES

 

Blind, deaf and dumb candidates are to be allowed one and half (1½) times the time allotted to other candidates.

Click here to check your NEW JAMB Result now! AD: Click here to Read Latest School News, Jobs, Scholarships

Leave a Reply